Nieuws - www.sv-leones.nl

Nieuws

Nieuws

Leones vliegt uit de startblokken

24 september 17:15  Leones kende een vliegende start in de 2e klasse G. In de thuiswedstrijd tegen DCS wisten de Leeuwenaren maar liefst 6 keer te scoren en hielden ze ook nog de 0. In de drie officiële wedstrijden die Leones onder de nieuwe trainer John Laponder speelde scoorde het maar liefst 18 keer. Voor de supporters lijkt het na 1 wedstrijddag een leuk seizoen te gaan worden want in de totaal 6 gespeelde wedstrijden n de 2e klasse G, vielen maar liefst 33 doelpunten.meer »


Leones wint eerste derby dit seizoen overtuigend

10 september 17:45  In de 2e klasse is dit seizoen de derby van Maas en Waal tussen Leones en DIO’30 weer in ere hersteld. Doordat beide teams elkaar ook al in de bekerpoule treffen staat de derby dus driemaal op het menu. Maar de eerste gang is nooit een echte derby gewonnen omdat Leones heerste en met 4-1 overtuigend won. Nu waren de temperaturen ook net van die aard om een derbysfeer te laten ontstaan al hadden supporters van Leones wel gezorgd voor geel/zwarte rook fakkels.meer »


Inschrijvingen voor vrijwilligerswerk zijn geopend

5 september 11:45  Met het openstellen van de inschrijvingen voor vrijwilligerswerk wordt de al eerder aangekondigde De Verschilmaker campagne bij s.v. Leones afgetrapt. De Verschilmaker kent 2 pijlers, vrijwilligers en gedrag. Aan eerstgenoemde pijler, vrijwilligers, wordt met het openstellen van de inschrijvingen invulling gegeven. Simpel gezegd komt het erop neer dat je om lid te mogen zijn van Leones, niet alleen geld betaald maar je je ook verplicht een aantal uren (minimaal 6) aan vrijwilligerswerk per jaar uit te voeren. meer »


Leones op schot tegen UNION

4 september 15:15  In de eerste bekerwedstrijd van hert seizoen in Nijmegen tegen UNION heeft Leones een afgetekende 2-8 overwinning behaald. Onder de nieuwe trainer John Laponder is Leones dus goed uit de startblokken gekomen.meer »


LEONES EN MUSEUM TWEESTROMENLAND SLAAN HANDEN WEER INEEN VOOR RABOCLUBSUPPORT

3 september 19:15  Net als vorig jaar hebben Leones en Museum Tweestromenland besloten om een gezamenlijke campagne te houden voor het behalen van stemmen bij RaboClubsupport. Beide organisaties die zo verschillend lijken, hebben veel overeenkomsten met name op het vrijwilligersgebied en daarom dat de vruchtbare samenwerking in de campagne voort wordt gezet.meer »


Extra ondersteuning voor onze jeugdtrainers(sters)

27 augustus 10:15  De Technische Jeugd Commissie heeft voor het komende seizoen Jelle Hünen weten vast te leggen om het jeugdkader tijdens trainingsmomenten van ondersteuning te voorzien. Jelle woont sinds enkele jaren in Beneden Leeuwen en wil, als voetballiefhebber, graag zijn steentje bijdragen aan de jeugdopleiding van Leones. Eén avond per week zal Jelle op en langs de velden te vinden zijn om trainers waar gewenst van advies te voorzien. meer »


Nederlands Transplantatieteam – Creators FC (Team van YouTubers)

19 augustus 16:00  Op woensdag 13 september om 19.30 uur speelt het Nederlands Transplantatieteam een wedstrijd tegen Creators FC. Creators FC is het team van bekende YouTubers in Nederland. Voor deze wedstrijd, die plaatsvindt bij FC Lienden, dient vooraf een kaartje besteld te worden. meer »


Fysio-R weer van start bij Leones

10 augustus 11:00  Nu de voorbereidingen op het nieuwe seizoen van start zijn gegaan kunnen alle actieve leden van SV Leones weer gebruik maken van de diensten van Fysio-R. Iedere dinsdagavond kun je je, met een mogelijke sportkwetsuur, om 20.00 uur melden in de verzorgingskamer (naast kleedkamer 1) waar Fysio-R tussen 20.00 en 20.30 uur aanwezig is.meer »


West Maas en Waal Cup 2023 bij Leones

9 augustus 18:15  De wedstrijden om de West Maas en Waal Cup 2023 worden dit jaar afgewerkt op de velden bij s.v. Leones op donderdag 24 augustus en zaterdag 26 augustus. Deelnemende teams uit de gemeente West Maas en Waal zijn naast gastheer Leones 2, de eerste teams van DBV/AVIOS, Unitas’28, Aquila en AAC/Olympia.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!