Teamindeling jeugd 2024 - 2025

15 juni 12:00  Na lang puzzelen zijn de TC's bij Leones tot een teamindeling voor de jeugdteams voor het seizoen 2024 - 2025 gekomen.meer »

Oude glorie herleeft tijdens 1ste Maarten Kocken Walking Football toernooi

8 juni 11:45  Vrijdagavond 7 juni was het een omgekeerde wereld bij Leones. Waar normaal op de zaterdagmorgen de opa’s hun kleinkinderen komen aanmoedigen, waren het nu de kleinkinderen en kinderen die de kunsten van hun opa resp. vader kwamen bewonderen. Bij Leones werd namelijk het eerste Maarten Kocken Walking Football toernooi gehouden.meer »

Vrijdag 14 juni seizoenafsluiting

3 juni 10:45  Op vrijdagavond 14 juni is er de seizoensafsluiting voor alle senioren, JO19 en MO20. Vanaf 20.30 uur is iedereen van harte welkom in het clubhuis. Tevens zullen de Verschilmakermunten die de teams verdienden uitgereikt worden. meer »

JO14-1 sv Leones wint ook de beker

2 juni 19:30  Na een geweldig seizoen met drie kampioenschappen stond vandaag de bekerfinale op het programma. Leones had voor de spelers en supporters een bus geregeld die om 08.15 uur vanaf de parkeerplaats het Zijvond vertrok naar Sportpark Brummen. meer »

Programma Jeugdvoetbalkamp

30 mei 10:45  Vrijdag 31 mei gaat het jeugdvoetbalkamp van start. Na maanden van voorbereiding is er voor de deelnemertjes een leuk en uitdagend programma in elkaar gezet. Natuurlijk zijn vaders, moeders, opa’s, oma’s en alle andere geïnteresseerden van harte welkom. meer »

Maarten Kocken Walking Football toernooi 7 juni bij Leones

29 mei 11:45  Sinds 2,5 jaar wordt voor de “ouderen” onder ons, die niet meer achter een bal aan kunnen rennen, bij Leones ook Walking Football aangeboden. Hierbij is het o.a. verboden te rennen en slidings te maken. Bij Leones zijn inmiddels al 2 teams Walking Footballers actief. Op vrijdag 7 juni wordt voor de eerste maal het Maarten Kocken Walking Football toernooi gehouden.meer »

Leones presenteert selectie 2024-2025 donderdag 27 juni

27 mei 11:15  Alle 3 de selectieteams zijn nog verwikkeld in de strijd om promotie (zondag en zaterdag 1) of klasse behoud (zondag 2), maar de TC van Leones is al enige tijd bezig met het samenstellen van de selectie voor het seizoen 2024-2025. De presentatie van de nieuwe selectie zal plaats vinden op donderdag 27 juni om 20.00 uur in het clubhuis van Leones. Meer informatie volgt na de presentatie.

Leones knokt zich naar nacompetitie

26 mei 20:45  Leones speelde de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen VVG’25 uit Gaanderen. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd want bij winst zou VVG’25 kampioen zijn en bij winst van Leones zouden zij de nacompetitie voor promotie ingaan. In bijna alle wedstrijden van de laatste ronde stond nog wat op het spel, hetgeen aangeeft wat voor een spannende competitie het was.meer »

Nog enkele helpers gevraagd voor voetbalkamp

24 mei 12:45  Het voetbalkamp bij Leones is bijna rond. Iedereen heeft er ontzetten veel zin in en de organisatie hoopt dat de deelnemertjes dat ook hebben.meer »