Bestuur Supportersclub - www.sv-leones.nl

Bestuur Supportersclub

Bestuur Supportersclub

Logo supporterclub Leones Volente"Leones Volente!"

De Supportersclub is op 5 december 1996 opgericht met als doelstelling:

"Het verstevigen van de band tussen de leden en supporters enerzijds en s.v. Leones anderzijds en het organiseren van activiteiten en het verlenen van financiële ondersteuning die de gehele vereniging ten goede komen"


Deze doelstelling blijft gelden en de supportersclub zal er naar blijven streven om deze elk jaar weer te bereiken. De Supportersclub steunt s.v. Leones met financiële middelen, met onmisbare en zeer belangrijke "handjes" om de accomodatie projecten te kunnen realiseren en natuurlijk met de
supporterssteun langs de kant.

Als Supportersclub willen wij bijdragen aan de kernwaarden van sv Leones trots, gezelligheid en saamhorigheid en wij doen dit onder andere in de vorm van activiteiten rondom de belangrijke wedstrijden van de selectie. Het jaarlijkse Horecatoernooi en de Supportersclub feestavond (Boktober) dragen hier ook aan bij.

Door de jaren heen heeft de Supportersclub heel veel bereikt en gerealiseerd. Er zijn grote zichtbare projecten gerealiseerd onder uitvoering van onze club en ook zijn financiële middelen beschikbaar gesteld voor kleine investeringen waar op dat moment vraag naar was vanuit de voetbalclub. Een greep van wat de Supportersclub de afgelopen jaren heeft gerealiseerd voor s.v. Leones vindt u op de pagina Projecten.

Naast de projecten en gelden voor de investeringen levert de supportersclub elk jaar een kleine doch waardevolle financiële bijdrage aan de kampioenselftallen. Daarnaast is er een budget beschikbaar voor sfeeracties en muziek na afloop van belangrijke wedstrijden.

Het bestuur

Het huidige bestuur van de supportersclub bestaat uit vijf personen:

Voorzitter
- Esmee Boone

Notulen
- Brent van Erp

Penningmeester en ledenadministratie
- Ivo van den Heuvel

PR en evenementen
- Willem Nijs

Projecten en evenementen
- Geert-Jan Vrolijks


006-DSC07380-20220617-JubileumSupportersclubLeones.jpg

Voor het organiseren van het Horecatoernooi worden de bestuursleden jaarlijks ondersteund door extra vrijwilligers. Voor de 2019 editie zijn dit Erwin Boone, Maurice Boone en Thomas Boone. Daarnaast bieden de clubhuis-, scheidsrechter-, accomodatie-, en website en communicatie commissie een helpende hand in de voorbereiding. Op de dag zelf kan de organisatie elk jaar weer rekeningen op de hulp van een grote groep vrijwilligers die zich inzet achter de bar, in de keuken, als scheidsrechter, toernooileiding of andere taken verricht om het evenement te doen slagen. 

Vrijwilligers Horecatoernooi

Daarnaast maakt het huidige bestuur dankbaar gebruik van de kennis en ervaring van oud bestuursleden en actieve leden die ondersteunen bij projecten, onderhoudswerkzaamheden, met hun netwerk en het onderhouden van het ledenbord in ons clubhuis. 

Bent u al lid van de supportersclub?

Bent u enthousiast geworden over de supportersclub, nog niet lid, maar wilt dit wel graag worden?
Klik dan hier om naar de pagina Lid Worden te gaan. 

Contact
Wilt u meer weten over de supportersclub, activiteiten of projecten? Of heeft u zelf nieuwe ideeën voor projecten of vragen? Neem dan contact op via scleones96@gmail.com of vraag het aan een van de bestuursleden. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!