Nieuws

Nieuws

Walking Football bij Leones

20 oktober 18:45  Momenteel wordt er gekeken is of er voldoende belangstelling is om bij Leones het Walking Football op gaan starten. Deze vrij nieuwe sport dat vooral bekendheid heeft gekregen door mr. Ajax, Sjaak Swart, de het op 83 jarige leeftijd nog speelt. Walking Football is over komen waaien vanuit Engeland en momenteel draaien er al meer dan 300 Walking Football projecten bij verschillende amateurverenigingen in Nederland. meer »


Koppeldarts toernooi bij Leones

19 oktober 12:15  Vrijdag 12 november is ons nieuwe clubhuis het strijdtoneel van alweer het dertiende darttoernooi, de eerste editie in Het Leeuwennest! meer »


TOP - Leones doelpuntloos, maar zeer vermakelijk

17 oktober 20:30  Met een kwartier vertraging door files voor het Maasveer en een afgesloten snelweg begonnen Leones en TOP in Oss aan hun wedstrijd. Na ruim 90 minuten stond de beginstand nog steeds op het scorebord, maar de toeschouwers hadden toch een zeer vermakelijke wedstrijd met zeer grote kansen gezien.meer »


Toegang sportcomplex Leones t/m 31 oktober via het Zijveld.

15 oktober 13:45  Momenteel wordt er hard gewerkt aan de aanleg van het nieuwe parkeerterrein aan De Peel. Onderdeel daarvan is ook de nieuwe ingang van ons sportcomplex. De komende weken worden de bestaande faciliteiten van de oude ingang aan het Zijveld verplaatst naar de nieuwe ingang aan De Peel. Hieronder val onder andere het verplaatsten van de fietsenstalling en natuurlijk onze poort. meer »


Voetbaloa Academy organiseert Skill en Fun voetbaldag op 27 oktober

11 oktober 14:45  Op woensdag 27 oktober organiseert Voetbaloa Academy een Skill en Fun voetbaldag op het terrein van sv Leones. Deze dag die bestemd is voor jeugd van 7 t/m 13 valt geheel onder de verantwoording van Voetbaloa Academy. Inschrijfkosten bedragen € 30,00 per persoon. De dag start om 9.30 uur en duurt tot 14.30 uur. Voor alle verdere informatie en inschrijving verwijzen wij naar de site van Voetbaloa Academy.meer »


De JO13-1 sv Leones gaat internationaal

11 oktober 10:15  Voetbal verbindt! Naast het feit dat sporten gezond is, levert het ook een bijdrage aan een sociale samenleving. De JO13-1 van sv Leones is hier een mooi voorbeeld van. Naast het feit dat ze aardig kunnen voetballen is het ook een hecht vriendenteam geworden. Hierdoor kunnen ze sportief gezien regelmatig ver boven zichzelf uitstijgen. Voor sv Leones een mooie generatie van 12/13 jarige kinderen waar toekomst in zit. meer »


Contributie 2021 - 2022

8 oktober 13:45  Geachte leden en donateurs, De automatische incasso betreffende de contributie zullen binnenkort plaats gaan vinden. De leden en donateurs die nog geen machtigingsformulier voor automatisch incasso hebben afgegeven zullen benaderd worden om dit alsnog te doen. meer »


Niet parkeren op De Peel

6 oktober 15:45  Er is een speciaal verzoek binnen gekomen om tijdens de werkzaamheden NIET te parkeren op De Peel. Er is de mogelijkheid om in de avonduren De Peel op te rijden maar dit is speciaal gedaan voor de bezoekers van de manage, die vervolgens op eigen terrein parkeren. Nu worden er auto’s op De Peel ter hoogte van de manage geparkeerd waardoor de toegang naar de manage is geblokkeerd. Daarom graag NIET parkeren op De Peel maar in de omgeving van de “oude” ingang van het sportpark, maar ook NIET bij de Lidl. Na 18 oktober zal De Peel weer toegankelijk zijn voor het parkeren.meer »


Steun Leones door te stemmen bij de RaboClubSupport

4 oktober 12:00  In de maand oktober is het weer de maand van Rabo Club Support waarmee de verenigingen die aangesloten zijn bij de Rabobank financieel worden ondersteund. Onze leden, familieleden van leden en andere kennissen en bekenden kunnen door te stemmen op Leones zorgen voor een grotere financiële bijdrage voor Leones. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!