Nieuws

Nieuws

Leones verliest bij Best Vooruit

15 mei 21:30  Voor Leones is er in het restant van de competitie niets meer te winnen of verliezen, anders dan de wedstrijden die het nog speelt. Zo stond er een wedstrijd tegen Best Vooruit, de nummer 2, op het programma. Na een leuke gelijk opgaande 1e helft leek het heilige vuur in de tweede helft gedoofd en verloor Leones met 3-1meer »


Geslaagd KNVB Oranjefestival bij Leones

13 mei 15:30  Het inmiddels jaarlijks terugkerende KNVB oranje festival bij Leones voor de jeugd tot en met O12 werd dit jaar op woensdag 11 mei van 18.00 - 20.00 uur druk bezocht. De avond stond in het teken van samen, voetballen doe je namelijk niet alleen. Alle leden mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen. Voordat de kinderen het kunstgrasveld van Leones opgingen werd hun naam op een briefje in een grabbelton gedaan. Natuurlijk kwamen alle spelers in het oranje gekleed, wat mooi kleurde op de groene velden. De trainers kregen tijdens een leuke training ondersteuning van spelers vanuit de JO19. meer »


Leones speelt gelijk in attractief duel

13 mei 11:15  Donderdagavond was er een competitie ronde ingepland door de KNVB en Leones kwam daarbij in actie tegen de nummer 3 in de competitie AV Eindhoven. Voor de gasten uit Eindhoven een belangrijke wedstrijd want de derde plaats in de eindrangschikking zal een plek in de nacompetitie opleveren. Voor Leones stond er niet veel meer op het spel en kon er vrijuit gespeeld worden. Dit moest het wel doen zonder een waslijst van afwezigen vanwege schorsingen, blessures en werkverplichtingen. En omdat ook Leones 2 in actie kwam en zij in strijd zijn om degradatie te voorkomen was de reserve bank ook slechts gevuld met 1 reservekeeper en 1 reservespeler.meer »


Leones 4 en 5 op kampioenskoers

9 mei 10:15  Zowel Leones 4 als Leones 5 lijken op weg naar het kampioenschap. Voor beide teams geldt dat ze een voorsprong van enkele punten op de ranglijst hebben, maar zeker nog niet zeker zijn van het kampioenschap met nog resp. 2 en 4 wedstrijden te spelen.meer »


Seizoensafsluiting 2022

6 mei 10:30  Hoewel het seizoen nog in volle gang is en er nog enkele wedstrijden gespeeld moeten worden, komt het einde van het seizoen toch langzaam dichterbij. Het lijkt ons een goed idee om dit met zijn alle op een leuke manier af te sluiten onder het genot van een hapje, een drankje en muziek op 2e pinksterdag.meer »


Leones speelt met moeite gelijk bij Brabantia

1 mei 20:45  Bij het laag geklasseerde Brabantia in Eindhoven heeft Leones met veel moeite een punt overgehouden. In een wedstrijd waarin slordig werd gespeeld kregen beide teams goede kansen maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.meer »


Aanmelding Leones Voetbalkamp 2022

28 april 9:45  Vanaf woensdagavond 25 mei t/m vrijdagmiddag 27 mei vindt bij Leones weer het Voetbalkamp plaats voor de JO-5 t/m JO12. Hoe ziet het programma eruit en hoe kun je je aanmelden? Dat staat in dit artikel.meer »


Jubilarissen bij Leones gehuldigd

25 april 10:15  Op vrijdagavond 22 april zijn na een onderbreking van de jaarlijkse huldiging, de jubilarissen bij Leones in Het Leeuwennest (het clubhuis van Leones) gehuldigd. Ook had het bestuur had voor deze avond nog een verrassing voor 2 leden in petto. In tegenstelling tot vorige huldigingen was er nu voor gekozen de huldiging geheel apart te houden van andere activiteiten en dat beviel de ruim honderd aanwezigen zeer goed.meer »


KNVB juniorencursus bij Leones

22 april 10:45  Onlangs is er een KNVB-junioren trainerscursus gestart bij Leones. De reden voor de KNVB om deze cursus op ons sportpark te houden is het feit dat er zes trainers(sters) namens Leones deze cursus volgen. Tijdens de 8 bijeenkomsten krijgen de trainers(ster) handvaten over hoe ze een training kunnen opbouwen, waar ze rekening mee moeten houden en hoe dat ze verschillende spelers in de diverse leeftijdscategorieën benaderen. Daarnaast moet iedere cursist ook een deel van een wedstrijd coaching doen tijdens een praktijkavond. De betrokkenheid en enthousiasme bij onze jeugdtrainers was erg groot tijdens de eerste bijeenkomsten.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!