Nieuws

Nieuws

Koppeldarts Tournament vrijdag 18 november

20 september 16:45  Na een korte pauze van een aantal maanden wordt bij Leones alweer de vijftiende editie van het dartstoernooi georganiseerd.meer »


Bekeravontuur Leones strandt al in poulefase

18 september 18:00  Leones is er met in geslaagd om de poulefase van de beker te overleven. Na het verlies vorige week bi Beuningse Boys was een overwinning bij Woezik nodig om e4rder te gaan in de beker. Maar een geflatteerde 5-1 nederlaag zorgde ervoor dat Leones zicht geheel kan gaan richten op de competitie waar door veranderingen in de voetbal Pyramide er komend seizoen 2 van de 13 teams degraderen en 2 teams in de nacompetitie tegen degradatie terecht komen.meer »


Gesprek met de voorzitter

16 september 20:30  Vrijdag 16 september is er weer een gesprek met de voorzitter opgenomen voor Leones TV. Hierin wordt ingegaan op de start van een nieuw seizoen, de energiecrisis en gevolgen daarvan voor de vereniging, de accommodatie en de komende spiegelbijeenkomsten.meer »


Spiegelbijeenkomsten bij Leones

16 september 11:00  Het bestuur wil graag de leden blijven betrekken bij de vereniging en gezamenlijk de toekomstige ambities bespreken. Daarom wordt er, na de geslaagde avonden in 2018, ook nu weer een aantal bijeenkomsten georganiseerd om met elkaar in gesprek te gaan. meer »


Leones legt het op felheid af tegen Beuningse Boys

11 september 19:45  In de 2e poulewedstrijd voor de KNVB beker ging Leones op bezoek bij 2e klasser Beuningse Boys. Beide ploegen zitten in de voorbereiding op de competitiestart van 25 september en dan worden er speelwijzes uitgeprobeerd. Zo ook bij Leones. Een half uur lang leverde dat een veldoverwicht en goed spel op, maar daarna zakte het spel in en werd Leones met name op felheid afgetroefd.meer »


Oude tijden herleven

10 september 11:15  Met de oprichting van een 35+ team lijken oude tijden te herleven bij Leones. Nadat oud selectie speler en lid van de technische commissie Roy Gerrits met het idee kwam om te kijken of een 35+ team mogelijk was, waren slechts een paar telefoontjes nodig om het balletje te laten gaan rollen.meer »


Vrijwilligers voor accommodatie gezocht

10 september 9:30  Voor de accommodatie werkgroep zoekt Leones nog vrijwilligers die 1 of 2 ochtenden in de week willen helpen met de klussen die op de accommodatie gedaan moeten worden. De huidige vrijwilligers starten meestal ’s morgen rond een uur of 8 met een bakkie koffie en sluiten rond 10.30 uur daar ook mee af. Tussendoor worden in een ontspannen en gezellige sfeer de klussen aangepakt die op dat moment nodig zijn. Interesse? Loop dan ’s morgen gewoon een keer het sportpark op en meld je bij een van de vrijwilliger die daar aanwezig zijn. Zij wijzen je dan verder naar de juiste persoon.meer »


STEUN LEONES EN MUSEUM TWEESTROMENLAND DOOR TE STEMMEN BIJ RABO CLUBSUPPORT

4 september 19:30  In de maand september is het weer de maand van Rabo Club Support waarmee de verenigingen die aangesloten zijn bij de Rabobank financieel worden ondersteund. Dit jaar kan er op 3 verschillende verenigingen/instellingen gestemd worden. Leones en museum Tweestromenland hebben de handen ineen geslagen en voeren deze campagne samen. Onze leden, familieleden van leden en andere kennissen en bekenden kunnen door te stemmen op Leones en museum Tweestromenland zorgen voor een grotere financiële bijdrage voor beiden. meer »


Derby Leones – DIO’30 in beker

30 juli 13:30  Door de KNVB is de bekerindeling voor de standaard teams bekend gemaakt. Dit houdt voor de teams van zondag 1 en 2 en zaterdag 1 in dat het programma bekend is gemaakt. De wedstrijden worden afgewerkt in een poulevorm in de eerste 3 weekenden van september. In de halve competitie speelt ieder van de Leones teams 1 x thuis en 2x uit. Voor Leones 1 (zondag) staat er de derby tegen DIO’30 weer op het programma en dat is dus een heel mooi affiche om het bekertoernooi mee te beginnen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!