Nieuws - www.sv-leones.nl

Nieuws

Nieuws

Gesprek met de voorzitter

Gisteren, 9 juni 19:30  Zo vlak voor het einde van het seizoen heeft Eddie Pas weer een interview met de voorzitter Willem van Veenendaal over het afgelopen seizoen en kijken ze samen vooruit naar het nieuwe seizoen.meer »


Over en uit voor Leones

Gisteren, 9 juni 11:30  Het is even slikken, want het is Leones niet gelukt om zich te handhave in de eerste klasse. In de eerste wedstrijd die het speelde in de nacompetitie, uit bij ATC’65 in Hengelo (Ov), moest het een 3-1 nederlaag slikken.meer »


Leones Jo8-1 wint de cup in Groesbeek!

6 juni 13:45  Leones JO8-1 is erin geslaagd om het toernooi bij de Treffers te winnen! Een geweldige prestatie. meer »


Germany cup 2023 MO15-1

6 juni 13:30  In het weekend van 26 t/m 28 mei (pinkster weekend) speelde het team van MO 15-1 Leones de Germany cup 2023 in Frankfurt. Een hele belevenis voor dit meidenteam en ze hebben er dan ook een prachtig sfeer verslag over geschreven dat hier in zijn geheel te lezen is. Misschien schuilt hier wel een toekomstig reporter voor Leones in.meer »


Zaterdag 10 juni in teken van meidenvoetbal bij Leones

29 mei 12:30  Het meidenvoetbal zit bij Leones in de lift. Diverse initiatieven voor het meidenvoetbal leveren mooie resultaten op. Daarom zal er dit jaar weer een dag zijn waarop het meidenvoetbal centraal staat. Zaterdag 10 juni is bestempeld als meidenvoetbaldag.meer »


Vrijdag 16 juni verenigingsavond met The Lacions

29 mei 11:15  Na het grote succes van vorig jaar heeft Leones besloten voor haar leden, supporters en vrijwilligers opnieuw The Lacions uit te nodigen voor een optreden in Het Leeuwennest. Op vrijdagavond 16 juni vanaf 20.30 uur zullen zij weer een optreden verzorgen zoals alleen The Lacions dat kunnen. BELANGRIJK is wel dat je je opgeeft als je op deze avond aanwezig wilt zijn.meer »


André Cornelissen stopt per direct als trainer bij sv-Leones

26 mei 11:00  Donderdagavond 25 mei heeft André Cornelissen zijn besluit kenbaar gemaakt om per direct te stoppen als hoofdtrainer van sv-Leones. Sv-Leones betreurt zijn besluit, maar respecteert deze en heeft assistent-trainer Thomas Tijssen bereid gevonden de leiding van het team op zich te nemen. Leones kijkt terug op een fijne samenwerking met André Cornelissen en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging.meer »


Sponsorloop 2022-2023 SV Leones

25 mei 13:45  Dit jaar werd voor de 38ste keer de Sponsorloop gehouden op het sportpark van Leones. Ook dit jaar is de sponsorloop voorafgaande aan het jeugdkamp gelopen. In vier leeftijdscategorieën is een parcours met hindernissen (stormbaan en een camouflagenet) afgelegd. Er was weer een grote opkomst van de kinderen en hun ouders. Na afloop van hun 20 minuten loop, hebben de spelers en speelsters zich verzameld bij het clubhuis alwaar de limonade en chips voor de sporters klaar stonden. Het opgehaalde geld zal volledig besteed worden aan activiteiten voor de jeugd van Leones. Voorbeelden hiervan zijn: het voetbalkamp, Sint Nicolaas, zaalvoetbal, winteractiviteiten alsmede teambijdragen voor de junioren.meer »


35+ team speelt vrijdag 2 juni thuis

25 mei 13:30  Vrijdagavond 2 juni speelt Leones 35+ 1 team de laatste wedstrijden van de competitie thuis. De wedstijden beginnen om 20.00 uur. Inmiddels zijn er 2 ronden afgewerkt en het 35+ team leidt comfortabel met 5 gewonnen wedstrijden en 1 gelijkspel. De wedstrijden de voord vrijdag bij Unitas’29 stonden gepland gaan niet door. In overleg met de andere 3 teams is besloten om 2 juni elkaar te treffen bij Leones.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!