Nieuws

Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor afronding nieuwbouw

Gisteren, 12 april 11:15  Zoals besproken is tijdens de digitale Algemene Leden Vergadering van 8 maart j.l. moeten er na de oplevering van de nieuwbouw nog een aantal zaken in eigenbeheer worden uitgevoerd. Hiervoor zijn veel vrijwilligers nodig die bereid zijn hun tijd en expertise ter beschikking van Leones te stellen. De verwachting is dat er in de maanden juni-augustus geschilderd gaat worden, de kleedkamers worden ingericht en aansluitend alles moet worden schoongemaakt om met een spetterend feest (indien het toegestaan is) de nieuwbouw te openen. meer »


Sponsorloop 2020 / 2021

8 april 10:45  Zaterdag 24 april 2021 is er de sponsorloop. De "normale" editie op 31 december moest worden afgelast in verband met de opmars van corona besmettingen. Helaas is de sponsorloop anders dan in vorige jaren. De sponsorloop heeft nog te maken met corona, althans met de richtlijnen die zijn uitgevaardigd. In de voorgaande edities waren alle ouders welkom, waren kleedkamers open en was er na afloop een gezellig samenzijn in de kantine. Helaas dit jaar niet mogelijk. Het wordt dus een sobere sponsorloop, echter dan ook nog steeds belangrijk voor Leones, voor de onderlinge verbonden- en betrokkenheid. De opbrengst van de sponsorloop wordt volledig besteed aan jeugdactiviteiten. meer »


Herinrichting De Peel gestart

7 april 10:15  De gemeente West Maas en Waal heeft inmiddels een start gemaakt van de herinrichting van De Peel. Dit is het gebied dat de toegang vormt tot de nieuwe ingang van het Leones sportpark en de tennisvelden van Lewabo. Hiermee wordt, zoals de gemeente het mooi beschrijft, een centrale entree voor sporten in Beneden-Leeuwen gecreëerd. Omdat de grootste werkzaamheden bij de nieuwbouw van Leones achter de rug zijn, is dit een goed moment om met de herinrichting te starten zodat beide projecten rond dezelfde tijd zijn afgerond. Gepland is een afronding nog voor de bouwvak.meer »


Voetballen bij Leones

6 april 11:45  Altijd al willen voetballen in een team op niveau of recreatief. Het kan bij Leones. Voor zowel jongens als meisjes zijn er teams in alle leeftijdscategorieën. En bij de volwassenen zijn er teams die op zondag spelen voor zowel dames als heren en op zaterdag voor heren. Daarnaast is Leones een vereniging met veel activiteiten naast het voetbal en een zeer levendige supportersclub en businessclub. meer »


SV Leones KNVB Oranjefestival

2 april 9:00  Heb je ook wel eens zo willen spelen als de spelers van Oranje. Meldt je dan snel aan, want SV Leones organiseert het enige echte KNVB Oranjefestival (volgens de RIVM richtlijnen), waarin je tijdens een aantal coole voetbaloefeningen leert te spelen als één van onze Oranje voetbalhelden. Aan het einde van dit festival ontvang je een diploma en kun je meedoen aan een te gekke winactie! meer »


Geranium actie 2021

31 maart 11:15  Ondanks de coronacrisis en de beperkingen die dat met zich meebrengt gaat de jaarlijkse Geranium actie t.b.v. de Leones jeugd door maar zijn we wederom genoodzaakt om op een andere wijze de Geranium-actie te organiseren. Helaas dit jaar weer geen klepperende bloemenkarren door het dorp huis aan huis. Dit jaar voor de 2e maal in successie hanteren we een bestel en afhaal methode door middel van een “1,5 mtr Geranium Take-Away” aan De Peel (jeugdingang) op zaterdag 1 mei.meer »


Vacature Trainer Leones 2 zondag team

30 maart 10:15  Sv Leones is op zoek naar een trainer voor haar 2e zondag elftal. Het tweede elftal speelt reserve 1e klasse regio Oost. De trainer is verantwoordelijk voor het geven van 2 trainingen per week(dinsdag en donderdag) en is daarnaast verantwoordelijk voor het coachen en begeleiden van het team op zondagen. meer »


Geslaagde weekenden Glow in the Dark voetbal SV Leones

30 maart 10:00  Maar liefst 2 weekenden werd er door de jeugd van SV Leones gevoetbald. Op zich is dat niet vreemd, maar dit keer in het donker. De eerste avond was het de beurt aan de oudste jeugd (O15/ O14) en dit was gelijk de generale repetitie. De doelen werden voorzien van blauwe lichtslangen en het veld werd in tweeën gesplitst door een lichtslang. Langs het veld stonden pionnen voorzien van lichtstaafjes, vakkundig in elkaar gezet door Tom. Helaas gaven deze staafjes geen licht, dit tot grote ergernis van Tom: “Dit moet anders, beter en we moeten eerder beginnen”. Deze staafjes waren al 2 jaar zorgvuldig bewaard op zolder, wat maar weer aangeeft dat spullen van de Action…. meer »


Vacature wedstrijdsecretaris lagere elftallen

25 maart 12:00  Aan het einde van het huidige seizoen ontstaat er een vacature bij Leones van wedstrijdsecretaris senioren. De huidige wedstrijdsecretaris Marco Vos heeft te kennen gegeven te gaan stoppen. Daarom vraagt Leones dat geïnteresseerden zich aanmelden om deze taak op zich te gaan nemen. Hiervoor kan men zich melden bij de vrijwilligers coördinator Rob Fogteloo.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!