Nieuws - www.sv-leones.nl

Nieuws

Nieuws

Zwaarbevochten overwinning Leones

Vandaag, 5 februari 18:00  Leones heeft in de thuiswedstrijd tegen SDO uit Bussum een zwaarbevochten 2-1 overwinning behaald. Beide ploegen bivakkeren onder in de ranglijst en zullen er alles aan moeten doen om aan de eindstreep de nacompetitie te ontlopen. meer »


Ledenavond jubileum Supportersclub groot succes

2 februari 13:45  Het 25-jarige jubileum van de Supportersclub Leones is in 2022 al eerder gevierd bij bestaande evenementen zoals het Horecatoernooi. Hier is een vrijdagavond aan toegevoegd waarbij de Lacions een leuke avond hebben gespeeld. Daarnaast is bij het Horecatoernooi groter uitgepakt met artiesten zoals Henk van de Ven, Marinus en Danny Panadero. Echter was het jubileumjaar nog niet compleet zonder een avond die uitsluitend toegankelijk was voor leden van de Supportersclub. Daarom heeft de speciaal opgestelde jubileumcommissie zich gebogen over een avond die voor alle leden toegankelijk en leuk moest zijn. UIteindelijk is er uitgekomen op Rob en Emiel, en dit bleek een groot succes.meer »


KNVB cursus clubscheidsrechters

2 februari 10:15  Ben je als actief voetballer of supporter het vaak oneens met de beslissingen van de scheidsrechter, weet jij hoe je dan wel een wedstijd zou moeten leiden, dit is je kans. De KNVB organiseert een scheidsrechters cursus voor clubscheidsrechters. Vanaf maart worden in 4 cursusavonden de fijne kneepjes van het leiden van wedstrijden onderwezen.meer »


Leones kan MASV niet van periodetitel houden

29 januari 17:45  Net als vorige week in Gendt, eindigde de wedstrijd tegen een van de koplopers in een verlies, maar op basis van het spel en de kansen had er weer meer in gezeten. Door de overwinning van tegenstander MASV uit Arnhem, konden zij na afloop feestvieren, want door het verlies van De Bataven in Winterswijk ging de 1e periodetitel naar Arnhem. Leones kent na een groot aantal verliespunten in de onderste regionen terecht gekomen en staat op de helft van de competitie op een nacompetitie plaats.meer »


Leones MO20 zoekt jou

24 januari 16:00  Ben jij of ken jij een dame die graag zou willen voetballen bij een gezellig meiden team, sluit je dan aan bij ons Meidenteam O20. Lijkt het je leuk om te kijken of het voetbal of het team bij je past, kom dan een keer vrijblijvend meetrainen op de maandag- of donderdagavond van 20.00 uur t/m 21.30 uur. Je mag ook een DM bericht sturen naar de Facebook pagina van s.v. Leones (zorgen we dat het op de goede plek komt) of naar de Facebook pagina van Leones/meiden.meer »


Leones zonder punten na goed duel tegen De Bataven

22 januari 17:45  In de uitwedstrijd bij De Bataven wisten de Leeuwenaren op voorhand dat het een moeilijke opgave zou worden, want De Bataven is de ploeg met de minste verliespunten. Maar na een enerverende wedstrijd had er meer ingezeten voor Leones dan het 3-2 verlies, door een doelpunt dat voor Leones heel ongelukkig binnenviel vlak voor tijd.meer »


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 10 februari

18 januari 14:45  Inmiddels is het gelukkig weer mogelijk om de bijeenkomst live te organiseren. Voor het eerst in ons nieuwe clubgebouw “Het Leeuwennest”. Het bestuur wil de leden graag betrekken bij de ontwikkelingen binnen de vereniging. Het zou fijn zijn wanneer er vooral vanuit de jeugd, de dames en de lagere elftallen veel leden (of ouders van jonge leden) komen. Wij nodigen je daarom van harte uit tot het bijwonen van de:meer »


Open Talentendag NEC bij Leones zeer geslaagd

18 januari 13:00  De Open Talentendag die NEC op vrijdag 13 januari organiseerde bij Leones mag als zeer geslaagd worden beschouwd. 130 voetballertjes in de leeftijdscategorie 8 – 12 jaar van 16 verenigingen waren aanwezig en werden door 13 trainers en de 2 coördinatoren van NEC aan het werk gezet. Het weer zat gelukkig ook mee want in een week met alleen maar regen was het droog op de vrijdag. Bekijk hier ook de vele foto’s die gemaakt zijn door de huisfotograaf van Leones, Herman van Beek.meer »


Leeuwennest tijdelijk omgedoopt tot Braoiersnest

14 januari 15:45  Het Leeuwennest van Leones is tijdelijk omgedoopt tot Braoiersnest. Bestuurslid Guido v.d. Heuvel en Romy v.d. Akker, speelster van Leones dames zijn Prins en Funkenmarieke van de Lauwse carnavalsvereniging De Braoiers. Ook de jeugdprins Jort Mulders speelt bij Leones, hij is de keeper van het JO13-2 team.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!