Nieuws

Nieuws

Geslaagde zeskamp jeugd Leones

9 juni 14:15  Helaas konden we ook dit jaar geen voetbalkamp organiseren, maar als alternatief hebben we een leuke zeskamp georganiseerd. Op zondagmorgen 6 juni was de jeugd t/m O13 van harte welkom op ons sportpark. Zo’n 100 kinderen hadden zich opgegeven om mee te doen. Bij aankomst werden de kinderen verdeeld in verschillende landen die deelnemen aan het EK. meer »


ALV vrijdag 9 juli

8 juni 9:45  Noteer alvast de datum voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 9 juli. Hoe de vergadering georganiseerd gaat worden is afhankelijk van wat er mogelijk is in verband met de coronaregels. Er wordt gestreefd om deze vergadering fysiek te organiseren in de "oude" kantine, maar het definitieve besluit daarover volgt nog, evenals de agenda van deze vergadering.meer »


Wat betekenen versoepeling per 5 juni voor Leones

3 juni 12:00  Zoals bij eenieder wel bekend worden de coronamaatregelen per zaterdag 5 juni versoepeld. Een aantal versoepelingen hebben direct invloed op de voetballers waardoor weer meer mogelijk is. Wat houdt dit concreet in voor Leones?meer »


Leones EK Poule met leuke prijzen

29 mei 12:00  Zoals eerder gemeld wordt er bij Leones voor het naderende EK voetbal een EK Poule georganiseerd. Iedereen kan gratis meespelen. Enige voorwaarde is dat je LEONES kent. Inmiddels zijn de organisatoren er ook in geslaagd een aantal leuke prijzen, gesponsord door de lokale middenstand, te verzamelen. meer »


Openhuis nieuwbouw voor leden en supporters op 28 mei

17 mei 10:00  Het bestuur wil de verschillende teams en de vaste supporters de mogelijkheid geven om op vrijdag 28 mei a.s. de nieuwbouw te bezichtigen. De jeugdteams zijn al benaderd via de kaderapp. Seniorleden, vrijwilligers en supporters kunnen dit individueel doen en worden als groep ingedeeld. Natuurlijk wordt de rondleiding corona proof gedaan met looproutes e.d. meer »


Leones legt trainers voor O19 en O17 vast

13 mei 12:00  De TJC van Leones heeft voor het komende seizoen nieuwe trainers vast kunnen leggen voor de O19 en O17 teams. Voor beide teams was de trainersfunctie vacant geworden.meer »


Geslaagd KNVB Oranjefestival bij Leones

13 mei 10:30  Het voor de jeugd georganiseerde KNVB Oranjefestival voor jeugd, zowel leden als net leden van Leones, is op woensdag mei uitstekend verlopen,. Onder de bezielende leiding van Rick Erkelens, jeugd coördinator bij Leones, en een groep vrijwilligers, werden de kinderen ruiim anderhalf uur lang verschillende oefen- en spelvormen voorgelegd. Verdeeld over 2 groepen, voor de middag de 5 -8 jarige en na de middag de 9-12 jarige, vonden zo’n 80 kinderen de weg naar het Leones sportpark waarvan een kwart nog geen lid van de vereniging was. Ook waren er veel meiden die mee speelden.meer »


JO8 van Leones voerde strijd om de JO8 cup

11 mei 9:45  Terwijl er nog steeds geen competitie gespeeld kan worden, doet de leiding van de verschillende teams er van alles aan om het trainen leuk en interessant te houden voor de spelertjes en speelstertjes van de diverse teams. Zo ook bij de JO8. Hier werd een JO8 cup georganiseerd. Een van de trainers, Rob de Kok, schreef hier een leuk verslagje van met leuke foto’s van leidster Sharon de Kok.meer »


Foto's en video van de meidenvoetbaldag

10 mei 14:15  Tijdens de meidenvoetbaldag van 25 april zijn er door onze huisfotograaf Herman van Beek veel foto's gemaakt. Deze zijn nu te bezichtigen op 2 fotoalbums op One-drive en een slide show van de foto's op het YouTube kanaal s.v. Leones TV. Klik op de desgewenste link hieronder.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!