6658DJ
BENEDEN-LEEUWEN
tel. 0487-591940

Zonder de zieke Jens werd eerst een teamfoto gemaakt, gevolgd door een andere warming up en toen konden we beginnen. Vooraf had de leiding gezegd: “hier moet je gewoon van winnen” en dat deden de kids ook en hoe?

De eerste 20 minuten waren niet geweldig Leones wel sterker en had kleine kansje en veel corners maar geen goals. Een grote kans was er voor Fem die na goed werk van Duke op links en Stijn de bal net naast tikte. Snel daarna kwam Leones via Kynai op een verdiende voorsprong met een mooi balletje in het hoek 1-0. Het spel bleef nog wat kwakkelen maar via weer Kyna die via Duke de bal via de zijkant erin schoot kwam Leones op 2-0. Daarna liep het team voor de rust via de 3-0 van Stijn en 4-0 van Mika verder uit. Even wat dingen doorpraten in de rust en warempel de tweede helft was wel beter als de eerste. Er waren een paar foutjes maar die konden  ook weer opgelost worden. De bal ging wat meer rollen en toen kwamen ook de goals. Eeneen- tweetje van Fem en Julian en de 5-0 was een feit. Dex combineerde met Fem die de 6-0 opleverde. Raff kwam op door de midden en haalde uit een afstand schot 7-0. AVIOS/DB kreegn ook nog een paar scoringskansen maar dat loste Cem op. De 8-0 was een mooi schot in de kruising van dicht bij van Mika  en ook de 9-0 kwam van zijn voeten, weer een hatrick voor hem. Nu waren er ook meer kansen maar die gaan er natuurlijk niet allemaal in. Een bal van Cem rechtstreeks naar Dex en die wist er wel raad mee 10-0. Na een aanval van Julian die de bal paste naar Stijn kwam de laatste goal op het scorebord 11-0.

Even de scheids en de tegenstander een boks geven pingels schieten  en daarna douchen en weer naar huis.

Na een matige eerste helft en een betere tweede helft heeft Leones zeker verdiend gewonnen. Het team blijft het goed doen, maar het voetballen moet en kan zeker nog beter. Daarvoor gaan wij weer trainen om volgende week  de punten proberen te veroveren bij AVIOS/DBV JO11-1.