Nieuwbouw

Herinrichting De Peel gestart

7 april 10:15  De gemeente West Maas en Waal heeft inmiddels een start gemaakt van de herinrichting van De Peel. Dit is het gebied dat de toegang vormt tot de nieuwe ingang van het Leones sportpark en de tennisvelden van Lewabo. Hiermee wordt, zoals de gemeente het mooi beschrijft, een centrale entree voor sporten in Beneden-Leeuwen gecreëerd. Omdat de grootste werkzaamheden bij de nieuwbouw van Leones achter de rug zijn, is dit een goed moment om met de herinrichting te starten zodat beide projecten rond dezelfde tijd zijn afgerond. Gepland is een afronding nog voor de bouwvak.meer »

Bouw vordert gestaag

1 februari 15:00  Op de bouwplaats op het Leones terrein wordt gestaag doorgewerkt om het nieuwbouw project, onder de leiding van Van den Bosch Bouw, te realiseren. Naast de hoofdaannemer uit Beneden-Leeuwen komen ook alle onderaannemers uit de regio. Ook de toeleveranciers van allerlei benodigdheden voor de bouw zijn lokaal gevestigd en ook vaak sponsor of lid van de Businessclub. Maandag 1 februari werden de kozijnen opgeleverd door De Kock Kozijntechniek BV uit Beneden-Leeuwen.meer »

Eindejaars gesprek met de voorzitter

26 december 16:30  2e Kerstdag is er een gesprek met de voorzitter opgenomen. Omdat het het laatste gesprek van het bewogen jaar 2020 betreft een iets langer gesprek waarin wordt stilgestaan bij afgelopen jaar. Ook wordt vooruitgekeken naar het komende jaar.meer »

Schot in nieuwbouw bij Leones

24 oktober 10:30  Het kan in Beneden-Leeuwen niemand ontgaan zijn, sinds enkele weken wordt er volop gebouwd aan het nieuwe clubgebouw op sportpark “Het Zijvond”. Nadat eind september begonnen was met de graafwerkzaamheden voor het gebouw waar een gedeelte onder de grond komt te liggen, klonk op maandag 5 oktober een staccato gedreun, dat gedragen door de wind in heel Beneden-Leeuwen te horen was. Maar liefst 109 betonnen palen van 9 meter lengte moesten de grond in om als stevige basis voor de nieuwbouw te dienen. meer »

Eerste spade symbolisch grond in voor nieuwbouw

29 juni 20:30  Maandag 29 juni was toch een beetje een feestelijke dag voor sv Leones want de bouwvergunningen voor de geplande nieuwbouw werden ontvangen. Voorafgaand aan de vergadering van het hoofdbestuur stak een delegatie van het hoofdbestuur en het bestuur van de Stichting Sportcomplex Leones symbolisch de eerste spade in de grond op de plek waar de nieuwbouw moet gaan verrijzen.meer »

Woordje van de voorzitter: Een bijzondere tijd voor ons allemaal

16 maart 11:30  Een blik op de stand van zaken van de actuele ontwikkelingen binnen onze vereniging. In deze editie belichten we kort de impact van het Corona virus voor onze vereniging en de stand van zaken van het nieuwe clubhuis.meer »

Feestelijke opening kunstgrasveld Leones

7 januari 21:45  Zondag 5 januari was de dag waar heel sv Leones naar hunkerde: de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld op sportpark Het Zijvond te Beneden-Leeuwen. Na maanden hard werken was het nieuwe kunstgrasveld eind december klaar voor gebruik. meer »

Officiële opening kunstgrasveld (zondag 5 januari)

2 januari 20:45  Afgelopen periode is er hard gewerkt om het kunstgrasveld te realiseren. De laatste hand wordt nu gelegd aan het aanbrengen van het hekwerk rondom het veld en de benodigdheden om te kunnen voetballen. In de eerste week van januari zal het veld gekeurd worden, waarna het dan eindelijk bespeelbaar zal zijn. Het bestuur wil iedereen die betrokken is bij s.v. Leones van harte uitnodigen voor de officiële opening van het kunstgrasveld. Er is een mooi programma opgezet waarbij alle voetballers van de club de gelegenheid krijgen om hun eerste kunsten te vertonen op het hoogwaardig kwalitatief kunstgrasveld.meer »

Start met aanleg kunstgrasveld

29 oktober 22:00  Na vele maanden van voorbereiding is dan echt het moment in zicht dat sv Leones met herinrichting van het sportpark gaat beginnen. Als eerste zal veld 3 vervangen worden door kunstgras en is dus niet te gebruiken de aankomende maanden. Als het volgens planning gaat zal de aanleg in november / december plaatsvinden. Volgens diezelfde planning is het veld dan in januari 2020 inzetbaar.meer »