Nieuwbouw - www.sv-leones.nl

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Zeer geslaagd openingsweekend nieuw clubhuis

31 augustus 13:00  Vrijdag 27 augustus was het dan zover. Het nieuwe clubhuis van Leones werd officieel geopend. Om deze opening in coronatijd toch te kunnen vieren was er door het bestuur en vele vrijwilligers een coronaproof weekend programma in elkaar gezet. Naast de officiële opening op de vrijdag werd zaterdagavond iets na 20.00 uur de naam van het clubhuis bekend gemaakt. Vanaf nu heet het clubhuis: Het Leeuwennest.meer »


Aandacht voor vrijwilligers tijdens openingsweekend

20 augustus 15:15  Tijdens het openingsweekend van het nieuwe clubhuis wordt er speciale aandacht besteed aan de vele vrijwilligers. Vanuit het bestuur is onderstaand bericht verspreid onder de vrijwilligers. Mocht je onverhoopt als vrijwilliger het bericht niet ontvangen hebben, neem dan per mail even contact op met robfogteloo@gmail.com zodat hij je alsnog de uitnodiging toe kan sturen.meer »


Programma openingsweekend aangepast

17 augustus 20:00  Door de geldende coronaregels heeft het bestuur zich genoodzaakt gezien om het oorspronkelijke programma op een aantal punten aan te passen. In zijn aankondiging over het programma had voorzitter Willem van Veenendaal dit al aangegeven dat het kon gebeuren en helaas is dat nu dus het geval.meer »


Breaking nieuws over de opening van het nieuwe clubhuis

9 augustus 15:00  Voorzitter Willem van Veenendaal vertelt je in onderstaande video het laatste nieuws over de geplande opening van het nieuwe clubhuis. Klik op de afbeelding om naar de video te gaan.meer »


Wat wordt de naam van het nieuwe clubhuis?

2 juli 12:30  Wat wordt de naam van het nieuwe clubhuis? Heb jij een leuk idee? Dan kun je het bestuur hiermee helpen. Omdat zo’n prachtig nieuw gebouw een passende naam verdiend gaat het bestuur ten rade bij jou. Weet je een mooie naam, stuur deze dan voor 24 juli in waarna de mooiste en meest passende naam gekozen wordt door een aantal mensen. Het clubgebouw zal dan jouw verzonnen naam gaan dragen.meer »


Openhuis Nieuwbouw Leones

5 mei 16:30  Vrijdag 30 april j.l. was er voor genodigden (buurt en businessclub) een openhuis in het nieuwe clubgebouw van Leones, Het liefst had de businessclub die dit organiseerden, groots uitgepakt, maar dat was uiteraard niet mogelijk. Toch kon er coronaproof een openhuis worden gehouden met gespreide bezichtigingen van de kleedkamers en de ruimten op de bovenverdieping.meer »


Vrijwilligers gezocht voor afronding nieuwbouw

12 april 11:15  Zoals besproken is tijdens de digitale Algemene Leden Vergadering van 8 maart j.l. moeten er na de oplevering van de nieuwbouw nog een aantal zaken in eigenbeheer worden uitgevoerd. Hiervoor zijn veel vrijwilligers nodig die bereid zijn hun tijd en expertise ter beschikking van Leones te stellen. De verwachting is dat er in de maanden juni-augustus geschilderd gaat worden, de kleedkamers worden ingericht en aansluitend alles moet worden schoongemaakt om met een spetterend feest (indien het toegestaan is) de nieuwbouw te openen. meer »


Herinrichting De Peel gestart

7 april 10:15  De gemeente West Maas en Waal heeft inmiddels een start gemaakt van de herinrichting van De Peel. Dit is het gebied dat de toegang vormt tot de nieuwe ingang van het Leones sportpark en de tennisvelden van Lewabo. Hiermee wordt, zoals de gemeente het mooi beschrijft, een centrale entree voor sporten in Beneden-Leeuwen gecreëerd. Omdat de grootste werkzaamheden bij de nieuwbouw van Leones achter de rug zijn, is dit een goed moment om met de herinrichting te starten zodat beide projecten rond dezelfde tijd zijn afgerond. Gepland is een afronding nog voor de bouwvak.meer »


Bouw vordert gestaag

1 februari 15:00  Op de bouwplaats op het Leones terrein wordt gestaag doorgewerkt om het nieuwbouw project, onder de leiding van Van den Bosch Bouw, te realiseren. Naast de hoofdaannemer uit Beneden-Leeuwen komen ook alle onderaannemers uit de regio. Ook de toeleveranciers van allerlei benodigdheden voor de bouw zijn lokaal gevestigd en ook vaak sponsor of lid van de Businessclub. Maandag 1 februari werden de kozijnen opgeleverd door De Kock Kozijntechniek BV uit Beneden-Leeuwen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!