Nieuwbouw

Openhuis Nieuwbouw Leones

5 mei 16:30  Vrijdag 30 april j.l. was er voor genodigden (buurt en businessclub) een openhuis in het nieuwe clubgebouw van Leones, Het liefst had de businessclub die dit organiseerden, groots uitgepakt, maar dat was uiteraard niet mogelijk. Toch kon er coronaproof een openhuis worden gehouden met gespreide bezichtigingen van de kleedkamers en de ruimten op de bovenverdieping.meer »

Vrijwilligers gezocht voor afronding nieuwbouw

12 april 11:15  Zoals besproken is tijdens de digitale Algemene Leden Vergadering van 8 maart j.l. moeten er na de oplevering van de nieuwbouw nog een aantal zaken in eigenbeheer worden uitgevoerd. Hiervoor zijn veel vrijwilligers nodig die bereid zijn hun tijd en expertise ter beschikking van Leones te stellen. De verwachting is dat er in de maanden juni-augustus geschilderd gaat worden, de kleedkamers worden ingericht en aansluitend alles moet worden schoongemaakt om met een spetterend feest (indien het toegestaan is) de nieuwbouw te openen. meer »

Herinrichting De Peel gestart

7 april 10:15  De gemeente West Maas en Waal heeft inmiddels een start gemaakt van de herinrichting van De Peel. Dit is het gebied dat de toegang vormt tot de nieuwe ingang van het Leones sportpark en de tennisvelden van Lewabo. Hiermee wordt, zoals de gemeente het mooi beschrijft, een centrale entree voor sporten in Beneden-Leeuwen gecreëerd. Omdat de grootste werkzaamheden bij de nieuwbouw van Leones achter de rug zijn, is dit een goed moment om met de herinrichting te starten zodat beide projecten rond dezelfde tijd zijn afgerond. Gepland is een afronding nog voor de bouwvak.meer »

Bouw vordert gestaag

1 februari 15:00  Op de bouwplaats op het Leones terrein wordt gestaag doorgewerkt om het nieuwbouw project, onder de leiding van Van den Bosch Bouw, te realiseren. Naast de hoofdaannemer uit Beneden-Leeuwen komen ook alle onderaannemers uit de regio. Ook de toeleveranciers van allerlei benodigdheden voor de bouw zijn lokaal gevestigd en ook vaak sponsor of lid van de Businessclub. Maandag 1 februari werden de kozijnen opgeleverd door De Kock Kozijntechniek BV uit Beneden-Leeuwen.meer »

Eindejaars gesprek met de voorzitter

26 december 16:30  2e Kerstdag is er een gesprek met de voorzitter opgenomen. Omdat het het laatste gesprek van het bewogen jaar 2020 betreft een iets langer gesprek waarin wordt stilgestaan bij afgelopen jaar. Ook wordt vooruitgekeken naar het komende jaar.meer »

Schot in nieuwbouw bij Leones

24 oktober 10:30  Het kan in Beneden-Leeuwen niemand ontgaan zijn, sinds enkele weken wordt er volop gebouwd aan het nieuwe clubgebouw op sportpark “Het Zijvond”. Nadat eind september begonnen was met de graafwerkzaamheden voor het gebouw waar een gedeelte onder de grond komt te liggen, klonk op maandag 5 oktober een staccato gedreun, dat gedragen door de wind in heel Beneden-Leeuwen te horen was. Maar liefst 109 betonnen palen van 9 meter lengte moesten de grond in om als stevige basis voor de nieuwbouw te dienen. meer »

Eerste spade symbolisch grond in voor nieuwbouw

29 juni 20:30  Maandag 29 juni was toch een beetje een feestelijke dag voor sv Leones want de bouwvergunningen voor de geplande nieuwbouw werden ontvangen. Voorafgaand aan de vergadering van het hoofdbestuur stak een delegatie van het hoofdbestuur en het bestuur van de Stichting Sportcomplex Leones symbolisch de eerste spade in de grond op de plek waar de nieuwbouw moet gaan verrijzen.meer »

Woordje van de voorzitter: Een bijzondere tijd voor ons allemaal

16 maart 11:30  Een blik op de stand van zaken van de actuele ontwikkelingen binnen onze vereniging. In deze editie belichten we kort de impact van het Corona virus voor onze vereniging en de stand van zaken van het nieuwe clubhuis.meer »

Feestelijke opening kunstgrasveld Leones

7 januari 21:45  Zondag 5 januari was de dag waar heel sv Leones naar hunkerde: de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld op sportpark Het Zijvond te Beneden-Leeuwen. Na maanden hard werken was het nieuwe kunstgrasveld eind december klaar voor gebruik. meer »