sv Leones 4 (zon)

6e klasse 02

28 oktober 2018 10:00

Onbekend

Afgelopen zondag heeft ut vierde uit bij DVOL in Lent de eerste driepunter van het seizoen gepakt. In de eerste helft kwam sv Leones wel achter zoals gewend. Dit keer gelukkig maar met 1-0.

In de tweede helft speelde Leones zoals gewoonlijk beter en maakte het, na 10 minuten met 9 man, gelijk, Maikel Peters scoorde vanuit een vrije trap een prachtig doelpunt! Leones kreeg veel kansen en na vaak proberen maakte Bob van Leeuwen de verlossende 1-2! Als klap op de vuurpijl maakte Pitje nog de 1-3! Na een zware avond bij Kafke in Koncert met het halve team heeft Leones toch de eerste overwinning in de wacht weten te slepen!

De eerste overwinning in de competitie, de stijgende lijn van de afgelopen weken wordt doorgezet!

Op de foto de lege bank van ut vierde, met dank aan Maikel Peters!