EERSTE COMPETITIEWEDSTRIJD VALT LEONES 4 ZWAAR

7558PW
HENGELO OV
tel. 074-2911659

Leones 4 heeft zondag de eerste wedstrijd in de nieuwe competitie gespeeld tegen V.V. Batavia uit Batenburg. Al snel in de eerste helft kwam Leones op achterstand. Na een aantal 100% kansen die niet te missen waren, en een penalty kwam Leones helaas niet langszij. Sterker nog, keeper Jimi Vermeulen moest voor rust nog een keer vissen, 2-0.

Na rust kwamen er nog een aantal kansen voor beide partijen, uiteindelijk wist Batavia de stempel op de wedstrijd te drukken: 3-0.

Het afmaken van de kansen bij Leones was vergelijkbaar met het weer: allebei slecht..??

? Gaat Jelle Kosters nog zijn eerste doelpunt voor het vierde maken??

? Bob van Leeuwen heeft niet gescoord en heeft nog wat in te halen de komende weken voor zijn weddenschappen ?

?? De volgende wedstrijd is op zondag 30 september thuis tegen koploper SC Woezik 10 om 10:30 uur!