Huldigingen bij Leones

22 mei 2024 14:30

Onlangs zijn tijdens een gezellige bijeenkomst, verschillende leden van Leones gehuldigd. Naast de huldigingen voor en x aantal jaren lidmaatschap, werden er 3 leden verrast met de benoeming tot Lid van Verdienste en werd 1 lid benoemd tot Erelid.

De organiserende werkgroep had er weer veel tijd ingestoken om van alle gehuldigden een aantal leuke foto’s bij elkaar te zoeken en ze te verwerken in een presentatie. Spreekstalmeester Erik Tijnagel had op deze manier een leuke kapstok om met een aantal amusante verhalen de mensen naar voren te halen. Bijzonder was wel het feit dat 3 25 jarige jubilarissen samen met de 40 jarige jubilaris en 2 50 jubilarissen al verschillende seizoenen met elkaar in 1 team spelen en als Leones 5 in het seizoen 2022-2023 kampioen werden.

25 jaar lid

De 25 jarige jubilarissen zijn Rick v.d. Logt, Ivo v.d. Heuvel, Maikel Peters, Carel Boone en zijn zoor Maurice Boone. De eerste drie speelden in Leones 5 toen het kampioen werd, maar zijn ook actief of geweest als vrijwilliger bij Leones in verschillende functies. Carel Boone is ex-voorzitter van Leones en van de supportersvereniging en is momenteel nog actief als scheidsrechter, terwijl zijn zoon Maurice oud selectiespelers is en op dit moment in het zaterdag 2 team speelt.

40 jaar lid

Geert v.d. Hurk zou al 50 jaar lid zijn geweest als hij geen uitstapje van 10 jaar had gemaakt naar DSZ, AAC en Victoria’25. Maar weer terug op het oude nest wist hij toch maar weer kampioen te worden met zijn team. Geert is waarschijnlijk de speler bij Leones die de meeste keren in zijn carrière kampioen is geworden.

50 jaar lid

Van de 50 jarig jubilarissen zijn Peter v.d. Hurk en Erik v.d. Hurk nog steeds actief op het veld en daarnaast ook als vrijwilliger bij Leones. Datzelfde geldt ook voor Geert Jan v.d. Geijn die vele vrijwilligers functies binnen Leones bekleedt en vooral bekend staat als scheidsrechter en leider van het zondag 2 team maar daarnaast in vele werkgroepen terug te vinden is. Anton Peter Wakker moest vanwege een blessure al te vroeg stoppen met voetbal, maar het talent is wel altijd lid van Leones gebleven en heeft als vrijwilliger ook zijn bijdrage geleverd. Geran Rikken heeft zijn carrière het profvoetbal bereikt bij Top Oss en is ook nog actief geweest als speler bij de top amateurs van Kozakken Boys, maar is altijd lid bij Leones gebleven en heeft al zijn voetbalcarrière ook veel vrijwilligers werk bij Leones verricht.

Leden van verdienste

Ieder jaar worden 1 of meerdere personen benoemd als Lid van Verdienste om ze te eren voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Lianne Herregraven werd van het tennisveld geplukt zodat ze voor haar inzet als notuliste van het hoofdbestuur onder verschillende voorzitters kon worden geëerd. Ook Natasja v. Beers en Ardian Heesakker werden tot hun verrassing benoemd als Lid van Verdienste waarmee hun jarenlange inzet voor m.n. het jeugd voetbal werd beloond.

Erelid

Als laatste was er nog een verrassing voor Peter v.d. Hurk, die al eerder op de avond werd gehuldigd voor zijn 50 jarig lidmaatschap. Hij werd door het bestuur benoemd als erelid. Hij bekleedde net als anderen vele functies binnen Leones, maar met name zijn werk als penningmeester werd geroemd. Hij leidde Leones financieel op voortreffelijke wijze en met name zijn werk en inzet op financieel gebied tijdens de “nieuwbouw” werd geroemd, want Leones is onder zijn financieel bewind gegroeid naar een financieel gezonde vereniging. Jammer genoeg nam hij al eerder dit seizoen afscheid als penningmeester.

Foto’s van de huldigingsavond zijn ook te zien op het facebook van Leones: Foto's op facebook

DSC01299-Huldigingen-Leones-2024.jpg