Teamindelingen nieuwe seizoen

22 mei 2024 11:00

Het seizoen loopt bijna op zijn einde en dat betekent dat de TJC druk bezig is om alle elftalindelingen voor het nieuwe seizoen weer rond te krijgen. Het is ieder jaar weer een enorme puzzel om ieder kind op zijn/haar niveau met plezier te laten voetballen. Net als andere jaren zijn ook de huidige trainers gehoord voor de plannen van komend seizoen. Zij hebben nog meer dan voorgaande jaren hun advies kenbaar kunnen maken.

Bekendmaking

Op zaterdag 15 juni zal de nieuwe teamindeling bekendgemaakt worden via onze website. Op woensdag 19 juni zullen we een inloopuur houden voor vragen met betrekking tot de teamindelingen. De procedure hiervoor zullen we tegelijkertijd met de teamindelingen bekend maken.

Kennismakingsavond

Op donderdag 20 juni zullen we ook dit jaar weer kick-off bijeenkomsten houden voor het nieuwe seizoen. Tijdens deze avond wordt er informatie gegeven allerlei praktische zaken en kan er kennis gemaakt worden met de (nieuwe) teamgenoten. Daarnaast zal er e.e.a. verteld gaan worden over de verandering van ons vrijwilligersprogramma ‘’ De Verschilmakers’’.

19.00- 19.30 uur                         U7-U12

20.00- 20.30 uur                         U13-U19/MO20

Verder kan u vast zaterdag 17 augustus in uw agenda noteren. Op deze dag zullen alle pupillenteams hun startdag hebben. Dat houdt in dat alle teams hier starten met hun 1e training, de kleding zal aan de begeleiding worden uitgedeeld en daarnaast zullen er ook direct teamfoto’s gemaakt worden.

Wij wensen iedereen veel succes en plezier in de laatste wedstrijden van dit seizoen.

TJC sv Leones