Leones zoekt trainer/ster voor MO17-1

22 mei 2024 10:15

De vrouwen=-meiden tak binnen Leones groeit nog steeds, dat houdt ook in dat er voor de verschillende teams voldoende begeleiding moet zijn. De technische commissie is nog op zoek naar een trainer/ster voor de meiden onder 17-1. Voor deze functie is een vrijwilligers vergoeding beschikbaar.

Verder wordt voor het dames 1 team voor de dinsdag nog een assistent trainer/ster gezocht die ook bereidt is af en toe tijdens de wedstrijd op de zondag te coachen.

Voor beide functie kan contact worden opgenomen met Pierre Basten van de TC via de mail: [email protected] er wordt dan contact opgenomen.

Foto_socials.jpg