Supportersclub Leones organiseert 24e editie Horecatoernooi

20 april 2023 10:15

Op zaterdag 17 juni organiseert de Supportersclub Leones voor de 24e keer het Horecatoernooi bij s.v. Leones. Net als de vorige edities wordt er 7 tegen 7 gespeeld op half veld met een maximum van 32 teams. Het is mogelijk om in te schrijven als heren, dames of een gemixt team. Naast het voetbaltoernooi is er een rode draadspel met een leuke prijs voor het winnende team. Aansluitend is er een knallende feestavond met DJ Ronn Laam en zanger Kevin Otten. Supporters en feestgangers zijn ook van harte welkom.

Voor inschrijven en meer informatie mail naar [email protected]

WhatsApp_Image_2023-04-05_at_4.33.05_PM.jpeg