09. Onderhoud activiteiten

Wordt een Onderhoudsvrijwilliger bij S.V. Leones!

Bij S.V. Leones, onze geliefde sportvereniging, is teamwork de kern van ons succes. Samen werken we aan het creëren van een gastvrije en goed onderhouden omgeving waar onze leden en bezoekers van kunnen genieten. Wil jij deel uitmaken van dit geweldige team en een positieve impact hebben op onze club? Overweeg dan om een onderhoudsvrijwilliger te worden!

Wanneer kun je als onderhoudsvrijwilliger bij S.V. Leones aan de slag?

Op vrijdag 3 november en 26 januari, tussen 9:00 en 11:00 in de ochtend, en op vrijdag 15 maart en vrijdag 17 mei van 18:00 uur tot 21:00 uur, bieden we je de kans om als onderhoudsvrijwilliger aan de slag te gaan. Als onderhoudsvrijwilliger speel je een belangrijke rol in het behouden van onze faciliteiten in topconditie.

Hier zijn enkele van de taken die je kunt verwachten:

• Ramen Reinigen

Zorg ervoor dat de ramen in ons clubhuis er sprankelend uitzien, zowel van binnen als van buiten.

• Deuren Reinigen

Houd de deuren schoon en uitnodigend voor iedereen die onze club bezoekt.

• Lampen Reinigen

Zorg voor goede verlichting door de lampen in onze ruimtes schoon te maken.

• Luchtroosters Reinigen

Houd de luchtroosters in het clubhuis vrij van stof en vuil voor een frisse atmosfeer.

Ben je ziek? Probeer eerst zelf vervanging te regelen. Lukt dat niet neem contact op met de taakbeheerder in de app die bij uw desbetreffende taak staat.

• Lamellen Reinigen

Maak alle lamellen in onze ruimtes schoon, zodat alles er netjes uitziet.

• Glaswerk en Schap Reinigen

Zorg ervoor dat ons glaswerk en het schap boven de koeling in het clubhuis vlekkeloos zijn.

• Vloerreiniging

Wees de held van de vloerreiniging! Maak het magazijn, de opslagruimtes en de vloer bij de biertank weer brandschoon.

• Bar en Koelingen

Overweeg om elke maandagmorgen met een team van 2 personen de bar, de kasten en de koelingen schoon te maken, inclusief de keuken. Het is een geweldige manier om de week fris te beginnen!

Maandagmorgen Schoonmaakhelden Gezocht bij S.V. Leones!

Wil jij de week beginnen met een frisse start en deel uitmaken van ons geweldige team? Versterk het accommodatieteam op de maandagmorgen.

Wat kan je verwachten?

Elke maandagmorgen hebben we twee enthousiaste vrijwilligers nodig die de handen uit de mouwen willen steken om onze bar, kasten, koelingen en zelfs de keuken weer spic en span te maken.

Wat bieden wij jou?

• Een zinvolle manier om je vrije tijd door te brengen en een directe impact te hebben op onze club.
  • De kans om deel uit te maken van een vriendelijk en ondersteunend team.
  • Een schone en opgeruimde omgeving om in te werken en van te genieten.
  • Een geweldige start van de week, wetende dat je bijdraagt aan het succes van onze club
  • Gezellig gezelschap waar altijd een bakje koffie (en soms een appelflap) klaarstaat.

Interesse?

Als je klaar bent om je maandagmorgen productief te maken en de club te helpen, neem dan contact met ons op via vrijwilligers@sv-leones.nl. We verwelkomen je graag als een van onze Maandagmorgen Schoonmaakhelden bij S.V. Leones! Samen maken we onze club een geweldige plek om te zijn.