>>  Vrijwilligers >> Vrijwilligersbeleid >> De vrijwilliger bij Leones

Vrijwilliger zijn bij Leones

Zonder vrijwilliger geen Sportvereniging Leones!

Een vereniging als Leones kan alleen bestaan met de hulp van haar leden en alle vrijwilligers die de vereniging een warm hart toedragen. En op deze grote groep betrokken en enthousiaste groep van vrijwilligers is onze vereniging enorm trots.

Door hun inzet kunnen vele jongeren en ouderen dagelijks actief bezig met de sport die zij graag beoefenen: voetballen.
En om dit op een goede en leuke manier te kunnen doen, is veel nodig:
  • een accommodatie die onderhouden moet worden;
  • het schoon houden van kleedkamers;
  • zorg voor een gezellig sfeer in het clubhuis;
  • organiseren van leuke evenementen;
  • begeleiding van teams door trainers, leiders en verzorgers;
  • wedstrijden in goede banen leiden door scheids- en grensrechters;
  • veilig vervoer van en naar wedstrijden;
  • de gast een warm welkom heten in de bestuurskamer;
  • plannen en organiseren door bestuurs- en commissieleden en
  • ..... nog veel meer (ondersteunende) werkzaamheden.

De vrijwilligers bij s.v. Leones in Beneden-Leeuwen De vrijwilligers bij s.v. Leones in Beneden-Leeuwen

Vrijwilligersbeleid

Voor iedereen binnen onze mooie vereniging is er veel aan gelegen dat wij de beschikking hebben en blijven houden over gekwalificeerde en gemotiveerde vrijwilligers. Om dit proces in goede banen te leiden, wordt in de tweede helft van het lopende seizoen 2011/2012 een nieuw vrijwilligersbeleid opgesteld.

Het nieuwe vrijwilligersbeleid zal gericht zijn op het behouden van bestaande vrijwilligers en kaderleden én op de instroom van nieuwe vrijwilligers. Uitgangspunt is daarbij dat de juiste man/vrouw of jongen/meisje op de juiste plek, die weet wat van hem/haar verwacht wordt en daar vooral ook plezier aan beleefd en waar mogelijk ook ervaring en kennis op doet!

Vrijwilligerstaken

Ben je zoek naar een leuke en uitdagende functie binnen sv Leones en:

• De vrijwilligers bij s.v. Leones in Beneden-Leeuwenwil je ervaring op doen voor je studie of je werk?
  • vind je het leuk om (jonge) spelers te begeleiden?
  • zie jij jezelf als de nieuwe Roelof Luinge?
  • wil je facilitair een steentje bijdragen?
  • is organiseren of besturen iets voor jou?
  • ben je graag gastvrouw of gastheer op zaterdag en/of zondag?
  • vind je journalistiek, communiceren en PR boeiend?
  • timmer je graag letterlijk mee aan de weg?
  • zie je misschien een andere functie voor jezelf weggelegd?

Neem dan gerust contact op met één van onderstaande leden van de vrijwilligerscommissie. Zij vertellen je graag hoe leuk het is om vrijwilliger te zijn bij onze vereniging.

Ton Mulder