>>  Sponsoren >> Sponsormogelijkheden

Sponsoring bij s.v. Leones, Beneden-leeuwen

Sponsoring bij sv Leones: het creëren van een ‘win-win’ situatie

Sport en sponsoring zijn in de huidige tijd niet meer weg te denken. En de deelname aan sport door de Nederlandse bevolking is de afgelopen jaren sterk gestegen. Daardoor kunnen bedrijven en organisaties zich via sponsoring daardoor steeds meer en beter profileren.

Shirtsponsor

Zowel onze voetbalvereniging als uw organisatie hebben echter ook te maken met een economisch lastige tijd. Aan de ene kant kunt u elke euro slechts één keer uitgeven en aan de andere kant kan een vereniging als Leones zonder sponsorinkomsten niet bestaan.

Wij werken daarom graag samen met bedrijven en organisaties uit Beneden-Leeuwen en omgeving en onze doelstelling daarbij is het creëren van een ‘win-win’ situatie voor beiden. Mede door uw ondersteuning kunnen wij als vereniging elke week vele mensen op zowel prestatief als recreatief niveau hun geliefde hobby laten uitoefenen.

En juist op het bereiken van een 'win-win' situatie hebben wij onze nieuwe sponsormogelijkheden afgestemd. En daarbij garanderen wij, dat wij uw sponsorgelden op verantwoorde wijze worden besteed aan het welzijn van de leden en de toekomst van de vereniging.

Wat zijn de voordelen voor u van sponsor zijn bij Sportvereniging Leones?
  • Deel uitmaken van de community van en rond Sportvereniging Leones;
  • Profiteren van ons netwerk en naamsbekendheid in de wijde regio;
  • Verhoging van de (lokale, regionale) naamsbekendheid;
  • Versterken van de marktpositie bij een bepaald segment van uw klanten;
  • Uw imago uitdragen en
  • Creëren van een platform voor PR en promoties.

Reclameborden langs het veld

De mogelijkheden die wij u bieden, hebben wij samengevat in vaste pakketten en variabele opties.

Vaste sponsorpakketten (contract per jaar of meerdere jaren)
  • Businessclub Leones
  • Premium Sponsorpakket
  • Ster Sponsorpakket
  • Prima Sponsorpakket

Elk pakket biedt u een ruim aantal faciliteiten waarbij uiteraard geldt dat een High Score sponsor over meer mogelijkheden kan beschikken dan bijvoorbeeld een Prima sponsor.

Variabele sponsormogelijkheden
  • Reclamebord of vlaggen rondom het veld
  • Shirts, tassen, complete tenue's van een team(s) voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo
  • Een specifiek evenement of activiteit bij Leones aan uw (bedrijfs)naam verbinden
  • Adverteren in online media (website, informatiescherm, etc.)
  • Adverteren in offline media (gedrukte media als clubblad, periodieke uitgaven, etc.)