>>  Sponsoren >> Businessclub >> Businessclub Leones

Businessclub s.v. Leones, Beneden-Leeuwen

Leones is de prominente voetbalvereniging uit Beneden-leeuwen, midden in het hart 'Land van Maas en Waal' en dichtbij de Betuwe en het Riverenland. De club kent een rijke historie met grote sportieve successen. Bij een vereniging als Leones hoort een actieve businessclub waarin sponsors zijn verenigd die de vereniging een warm hart toedragen.

Doelstelling Businessclub Leones

De doelstelling van de Businessclub is tweeledig. Enerzijds kan zij Leones de benodigde financiële middelen verschaffen om op die manier uit te groeien tot een stabiele voetbalvereniging. Anderzijds wordt de nadruk gelegd op de zakelijke belangen van de leden. Zo wordt het zaken doen tussen leden gestimuleerd en worden er periodieke netwerkbijeenkomsten belegd, waarbij uitwisseling van informatie en gezelligheid centraal staan.

Uniek netwerk van en voor ondernemers

Als lid van Businessclub Leones maakt u deel uit van een uniek platform voor ondernemers, met daaraan gekoppeld talrijke zakelijke mogelijkheden. Naast de thuiswedstrijden van Leones worden gedurende het voetbalseizoen aantrekkelijke activiteiten georganiseerd, waaronder lunches, borrels, bedrijfsbezoeken en presentaties. Activiteiten waarbij men op een prettige en informele wijze kennis kan maken met nieuwe relaties, dan wel de huidige contacten kan aansterken.

Extra voordelen Businessclub leden

Voor uw bedrijf zijn aan het lidmaatschap van Businessclub Leones nog een aantal andere voordelen verbonden.
Een korte opsomming:
  • Een reclamebord op een A-locatie langs het hoofdveld van s.v. Leones.
  • Uw bedrijfsnaam en logo op onze website inclusief link naar uw eigen website.
  • Promotie van uw bedrijfsnaam en logo op onze multimedia-schermen in het clubhuis (narrowcasting).
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam en logo in de jaarlijkse presentatiegids van s.v. Leones.
  • 4 seizoenskaarten voor alle thuiswedstrijden van s.v. Leones.

Wilt u lid worden van de businessclub? Klik dan hier om u aan te melden.

Alle vragen of opmerkingen over sponsoraangelegenheden kunt u stellen aan:

Bestuurslid Commerciële Zaken
Hans van Kessel