>>  Media >> Leones op Sociale Media

s.v. Leones uit Beneden-Leeuwen op Sociale Media

s.v. Leones op Facebook

Wij hebben als vereniging een officiële Facebook Fan Pagina.Op deze pagina lees je de laatste nieuwtjes van en over onze vereniging en hier worden af en toe speciale acties gehouden.
Máár... deze pagina is vooral bedoeld om jouw stem te laten horen!

s.v. Leones op Twitter

Ook hebben wij als vereniging een officieel Twitter account.In eerste instantie zetten wij dit Twitter account in voor het delen van:

• Actueel nieuws van en over s.v. Leones
  • Nieuws over s.v. Leones 1, 2 en A1
  • Live tussenstanden en eindstand van s.v. Leones 1, 2 en A1
  • Aankondigingen van de wedstrijden van de andere s.v. Leones teams
  • Aankondiging van verslagen van wedstrijden van s.v. Leones teams
  • Nieuws over evenementen en activiteiten

s.v. Leones op LinkedIn

Het sociale medium wat wij gebruiken met een meer zakelijke insteek is LinkedIn.Wij nodigen met name sponsoren en (potentieel) zakelijke 'Vrienden van Leones' uit om lid te worden van deze pagina. Doel van deze pagina is informatie tussen de leden van de pagina onderling en met de vereniging uit te wisselen en de onderlinge band te versterken.

s.v. Leones op YouTube

Op het s.v. Leones YouTube kanaal tonen we alle ingezonden (geschikte) filmpjes van en over s.v. Leones. Ook proberen we van elke wedstrijd van s.v. Leones 1 de doelpunten te filmen en op dit kanaal te plaatsen.

s.v. Leones op Wikipedia

Op Wikipedia proberen wij de vermelding en beschrijving van onze vereniging zo compleet mogelijk te houden.

s.v. Leones Spelregels Website- en Social Media gebruik

De aanwezigheid van Sportvereniging Leones op de diverse sociale media is bedoeld om de betrokkenheid tussen de leden, fans en andere betrokkenen te vergroten. Het bestuur is zich daarbij bewust dat sociale media bedoeld zijn om met elkaar te praten over het 'wel-en-wee' van en over de vereniging. Om niemand in verlegenheid te brengen over datgene wat je op post, zijn vanuit de vereniging enkele algemene 'spelregels' opgesteld. Hierdoor willen wij onze aanwezigheid op de verschillende sociale media sites voor alle leden open en transparant houden. Kijk altijd even op de afzonderlijke sites of aanvullende 'spelregels' van toepassing zijn.

• Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor wat je communiceert, onder welke naam of alias je dat ook doet;
  • Post berichten onder of met vermelding van je eigen naam;
  • Zonder toestemming van het Communicatie Team van s.v. Leones is het niet toegestaan uit naam van s.v. Leones te posten;
  • Wees oprecht en eerlijk, vertel geen leugens en gebruik altijd je gezonde verstand;
  • Plaats geen lasterlijk, grof, of bedreigend materiaal;
  • Respecteer de mening van anderen;
  • Plaats geen spam en geen ongevraagde reclame of promotionele actie (in welke vorm dan ook) en
  • Wanneer je als lid van s.v. Leones op sociale media dingen doet die schadelijk (kunnen) zijn voor s.v. Leones, dan kun je hier door het bestuur op aangesproken worden;
  • Wij behouden ons in dat geval het recht voor om je als Fan of Volger te verwijderen en
  • Ernstige zaken of herhaaldelijk schadelijk gebruik kunnen consequenties hebben voor je lidmaatschap.
Heb je een opmerking over Leones op Sociale Media?
Stuur dan je vraag of reactie aan redactie@sv-leones.nl.

Uiteraard kun je ook reageren via onze Facebook Pagina of ons Twitter account!