>>  Clubinfo >> Voetballen bij Leones >> Seniorenvoetbal

Seniorenvoetbal bij s.v. Leones, Beneden-leeuwen

'Jong geleerd is oud gedaan' is nog steeds een waar gezegde

Bij Sportvereniging Leones staat voetballen voor volwassen voor: gezelligheid, prestatie, sociaal, ontspanning, conditie en vooral plezier.

Onze seniorenafdeling bestaat uit de selectieteams (Leones 1, Leones 2 en Leones Dames 1) en uit niet-selectieteams die zowel op zaterdag als zondag spelen. En zowel mannen als vrouwen zijn bij onze vereniging van harte welkom.

Sportief en prestatief gezien streven wij ernaar om met Leones 1 minimaal in de 2de klasse van het amateurvoetbal te spelen en met het Leones 2 minimaal in de 1ste klasse van de reserveteams.
Wij schenken daarbij veel aandacht aan de juiste, gediplomeerde trainers en begeleiders voor de diverse elftallen.

Voetballen bij s.v. Leones in Beneden-Leeuwen Voetballen bij s.v. Leones in Beneden-Leeuwen

Voetballen bij s.v. Leones in Beneden-Leeuwen

En speciaal voor de 35- en 45-plusser die niet in competitieverband kan of wil spelen, bieden we recreantenvoetbal. Hierbij staat een 'lekker potje voetballen met leeftijdsgenoten' centraal. Hier kun je meer informatie lezen over het het 35+/45+ Voetbal.

Aan senioren bieden we, naast het voetbal, ook diverse evenementen en activiteiten. Zo kennen we (o.a) jarenlange tradities als het 'snerttoernooi', de dartcompetitie, de Quizavond, de nieuwjaarsreceptie en de Supportersclubavonden.

Wil je bij Leones komen voetballen?

- Speel je het liefst elke week voor de prestatie en de competitie?
- Gaat het je meer om de conditie, je gezondheid en de competitie?
- Of wil je vooral lekker bezig zijn met leeftijdsgenoten?

Kom dan een keer langs en voetbal een periode vrijblijvend mee en proef de sfeer op ons sportpark 'Het Zijvond'. Heb je eerst vooraf een vraag of opmerking of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact op met:

Haske van den Heuvel