>>  Clubinfo >> Voetballen bij Leones >> Jeugdvoetbal

Jeugdvoetbal bij s.v. Leones, Beneden-leeuwen

Wil je bij Leones komen voetballen?

Droom je van een profcarrière? Of wil je gewoon lekker met je vriendjes en vriendinnetjes voetballen?
Kom dan een keer langs en voetbal vrijblijvend een periode mee en proef de sfeer op ons sportpark. Vanaf je 4e verjaardag kun je bij Leones komen trainen. Ben je 5 jaar of ouder dan kun je ook aan wedstrijden deelnemen en scoor jij misschien wel de winnende goal!

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom dan eens langs op ons sportpark en voetbal mee.

Voetballen bij Leones: sportief en leuk!

'Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst'. Wij ondersteunen dit gezegde en laten dit ook volledig terugkomen in onze activiteiten en prioriteiten als vereniging. Sportvereniging Leones heeft namelijk als één van de voornaamste doelstellingen om kinderen op een sportieve, plezierige en veilige wijze bij ons te laten voetballen.

Jeugdopleiding

Onze jeugdafdeling bestaat junioren- en pupillenteams en uit mini-pupillen. En zowel jongens als meiden zijn bij ons van harte welkom. Wij streven ernaar om binnen enkele jaren in alle leeftijdscategorieën een meidenteam te hebben. Sportief en prestatief gezien streven wij ernaar om met de A1, B1, C1 en D1 op minimaal 1e klasse niveau te voetballen. Om dit te bereiken wordt veel aandacht geschonken aan opleidingen van (eigen) trainers en begeleiders, en werken we met een speciaal jeugdopleidingsplan.

Leuke activiteiten

Naast het voetbal is er ook veel ruimte voor evenementen en activiteiten voor de jeugd. Zo kennen we jarenlange tradities als de sinterklaasviering, de sponsorloop, zaalvoetballen in de winter, diverse winteractiviteiten voor pupillen, kleintje carnaval, het jaarlijkse jeugdvoetbalkamp, de pupillen-clinic en diverse toernooien.

Meer informatie en aanmelden

Wil je eerst meer informatie, wil je een afspraak maken of lid worden van onze vereniging?
Neem dan contact op met:

Haske van den Heuvel