>>  Clubinfo >> Supportersclub >> Projecten

Wat heeft de Supportersclub bereikt?

De afgelopen jaren zijn diverse projecten succesvol door de Supportersclub samen met haar vrijwilligers gerealiseerd.
De meest actuele projecten zijn:
- de sproei installatie van het A en B veld,
- de muurschildering en banner bij de hoofdingang,
- het vernieuwde clubhuisterras,
- spaarverlichting in het clubhuis,
- de dartsborden,
- de omheining en dug-outs van het B-veld,
- de overkapping voor het clubhuis en
- de tv-schermen in ons clubhuis.

Andere projecten waar al heel wat jaren met veel plezier gebruik van wordt gemaakt zijn de hoofdingang, de fietsenstalling, de kleedkamerunits, de omheining van het A-veld, het kunstgrasvoetbalveldje en de voetbalkooi.

Daarnaast is er een bijdrage geleverd aan de aanschaf van jacks voor de begeleiders van de jeugdteams en polo’s en blouses voor de begeleiding van de selectie en seniorenelftallen.

Naast deze vernieuwende projecten organiseert de Supportersclub jaarlijks een aantal terugkerende activiteiten. Zo is er in juni het altijd gezellige Horeca toernooi zijn er in begin van het nieuwe seizoen de ledenvergadering en de feestavond voor leden..

Sproei installatie van het A en B veld (2016)

Muurschildering hoofdingang (2016)

TerrasClubhuis (2015)