>>  Clubinfo >> Supportersclub >> Lid worden

Bent u al lid van de supportersclub?

Om s.v. Leones te kunnen blijven steunen is de inbreng van de leden voor onze club van zeer grote waarde. Immers zonder leden heeft de Supportersclub geen bestaansrecht.

Momenteel telt de Supportersclub ongeveer 160 leden. Een groot ledental is er al vanaf het eerste uur bij, het zijn trouwe supporters die op deze manier hun club Leones blijven steunen.

Ook u kunt lid worden van de Supportersclub, de contributie is € 50,- per jaar. Leden jonger dan 25 jaar (peildatum is 30 Juli)  betalen slechts  € 25,- per jaar.

Uw investering is van veel waarde voor u:

-              “eeuwige roem” in ons clubhuis door vermelding op het supportersbord

-              een gezellige Supportersclubfeestavond

-              en niet in de laatste plaats een zeer goed gevoel, want met z’n allen steunen wij onze vereniging!

Hoe word ik lid?

U kunt het lidmaatschapsformulier hier downloaden  of contact opnemen met één van de bestuursleden van de supportersclub.