>>  Clubinfo >> Supportersclub >> Bestuur

Supportersclub s.v. Leones

“Leones Volente!”

De Supportersclub is op 5 december 1996 opgericht met als doelstelling:

“Het verstevigen van de band tussen de leden en supporters enerzijds en s.v. Leones anderzijds en het organiseren van activiteiten en het verlenen van financiële ondersteuning die de gehele vereniging ten goede komen”.

Deze doelstelling blijft gelden en de supportersclub zal er naar blijven streven om deze elk jaar weer te bereiken. De Supportersclub steunt s.v. Leones met financiële middelen, met onmisbare en zeer belangrijke “handjes” om de accomodatie projecten te kunnen realiseren  en natuurlijk met de supporterssteun langs de kant.

Als Supportersclub willen wij bijdragen aan de kernwaarden van sv Leones “trots, gezelligheid en saamhorigheid” en wij doen dit onder andere in de vorm van activiteiten rondom de belangrijke wedstrijden van de selectie. Het jaarlijkse Horecatoernooi en de Supportersclub feestavond dragen hier ook aan bij.

Klik om te vergroten
Bestuur supportersclub

Door de jaren heen heeft de Supportersclub heel veel  bereikt en gerealiseerd. Er zijn grote zichtbare projecten gerealiseerd onder uitvoering van onze club en ook zijn financiële middelen beschikbaar gesteld voor kleine investeringen waar op dat moment vraag naar was vanuit de voetbalclub.
Een greep van wat de Supportersclub de afgelopen jaren heeft gerealiseerd voor s.v. Leones vindt u op onze pagina Projecten.

Naast de projecten en gelden voor de investeringen levert de supportersclub elk jaar een kleine doch waardevolle financiële bijdrage aan de kampioenselftallen en aan het jeugdvoetbalkamp. Daarnaast is er een budget beschikbaar voor sfeeracties en muziek na afloop van belangrijke wedstrijden.

Bent u al lid van de supportersclub?

Nee? Kijk dan eens op onze pagina Lid Worden

Voor meer informatie kunt u terecht bij een van de onderstaande personen.

Carel Boone

Secretaris en penningmeester